Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@19:51:36 GMT

THE BEST مجازی شد، جایزه حجازی به صرف شام!

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۱۴۶۸

THE BEST مجازی شد، جایزه حجازی به صرف شام!

برگزاری جایزه ناصر حجازی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از چهره های ورزشی, هنری و اهالی رسانه تا ساعات پایانی شب، در شرایطی که تلاش های بسیاری برای کنترل اپیدمی کرونا شده, اوج کج سلیقگی شهرداری تهران است.

به گزارش مشرق، طی روزهای اخیر و درست در زمان همه گیری ویروس کرونا و فوت روزانه بیش از ۱۰۰ نفر و پشت سر گذاشتن روزهای سخت این اپیدمی همایشی تحت عنوان "دومین جایزه مرحوم ناصر حجازی" توسط شهرداری تهران و حجت نظری، عضو شورای شهر و هیات مدیره استقلال با حضور اهالی ورزش و هنر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که ستاد مقابله با کرونا برای کاهش شیوع این اپیدمی اقدام به اعمال منع تردد وسایل نقلیه از ساعت ۲۱ کرده و مردم را از انجام کارهای غیرضروری در خارج از منزل و همینطور دروهمی های خانوادگی و دوستانه منع کرده، شورای شهر و شهرداری تهران این کار خارج از عرف اجتماعی در دوران این همه گیری را انجام داده است.

دوشنبه شب حدود ۵۰ تا ۸۰ نفر از چهره های ورزشی و هنری به همراه ۳۰ خبرنگار تا ساعت ۲۲:۳۰ در خانه افشار در حوالی دروازه دولت و روبروی دانشگاه خوارزمی به صرف شیرینی و شام در این مراسم حضور داشتند. از میان چهره‌های حاضر در مراسم باید به خانواده های مرحوم حجازی، پورحیدری، کاشانی، محمود فکری، پرویز مظلومی، احمد مددی، امیرآبادی، ابوالقاسم پور و ... اشاره کرد.

قطعا اسطوره هایی مانند حجازی، پورحیدری و کاشانی به واسطه سال ها حضور تاثیرگذار در صحنه ورزش و رویدادهای اجتماعی، از اهمیت بالایی میان مردم برخوردارند اما به خطر انداختن جان مردم با چشم پوشی از قوانینی که برای همه مردم جامعه الزامی است، چیزی جز بی توجهی افراد مشهور و دست اندرکاران به قوانین اجتماعی نیست.

حتی رویدادهای بزرگ دنیای هنر و ورزش مانند مراسم انتخاب برترین های فیفا (THE BEST)، جشنواره فیلم برلین، جشنواره فیلم فجر، مجمع فدراسیون فوتبال و ... هم به صورت مجازی برگزار شدند یا قرار است به همین شکل برگزار شوند تا مانع افزایش نرخ ابتلا به کرونا شوند.

در شرایطی که نهادهای مختلف از جمله شهرداری تهران در تلاش برای کاهش شمار مبتلایان به کرونا و قطع زنجیره این بیماری با اجرای درست و دقیق قوانین محدود کننده است، یک عضو شورای شهر با جشنواره ای که می توانست به صورت مجازی یا در زمان دیگری روی دهد، تمام رشته های مسئولان را پنبه می کند!

قطعا سلبریتی ها از جمله چهره های ورزشی و هنری در صورت رعایت قوانین محدودکننده برای کنترل این بیماری، تاثیرگذاری بیشتری برای ترویج این سبک از زندگی در زمان این اپیدمی داردو  به همین اندازه بی توجهی این قشر از جامعه جز افزایش تلفات و مبتلایان، هیچ سودی برای جامعه نخواهد داشت.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی ناصر حجازی ویروس کرونا شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان

خبرگزاری مهر، گروه جامعه: طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6097237 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • پیکر مطهر شهید تازه تفحص عملیات «خیبر» در باقرشهر تشییع شد
  • اولین تصاویر از حضور آتیلا حجازی در تمرین استقلال تهران
  • اولین تصاویر از حضور آتیلا حجازی در تمرین استقلال تهران | بازگشت به خانه پدری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد